SZOLGÁLTATÁSOK

Hotel Michelangelo Milan - reggeli

24 órán át működő recepciónkon bármikor kérheti a szálloda orvost, a mosoda szolgáltatásait és egy sor egyéb szolgáltatást is.

Hotel Michelangelo Milan - reggeli

Egy gyönyörű nap után autóval vidéken vagy a Comói-tónál, hagyja autóját a személyzetre. Az állatok szerelmesei pedig nyugodtan magukkal hozhatják kis kedvencüket felár nélkül.

Hotel Michelangelo Milan - étkező

A Hotel Michelangelo Milánóban minden eszközünk megvan ahhoz, hogy tartózkodását emlékezetessé tegyük szállodánkban. A concierge teljes körű szolgáltatásai segítségével fantasztikus lesz milánói látogatása, függetlenül attól, hogy metróval, gyalog vagy motorkerékpárral szeretne közlekedni.

SZOLGÁLTATÁSOK

Üzletemberek rendelkezésére állnak a mindennel felszerelt, vezetékes tárgyalótermek – a legjobb konferencia központ Milánóban. A termeket lehet használni üzleti rendezvényekre vagy személyes eseményekre is, például esküvőkre, születésnapokra vagy évfordulókra. Remek vendéglátó személyzetünk koktélokat és ételt szolgál fel – álló vagy ülő fogadáson, asztali készlettel vagy akár munkaebéden is.

Az ételről a Hotel Michelangelo Milánóban... sokan mondják, hogy büféreggelink a legjobb Milánóban! Nálunk nem silány kontinentális étel van, hanem igazi finomságok. Kezdje a napját egy igazi olasz lakomával és fejezze be stílusosan egy ízletes vacsorával a Del Ghirlandaio étteremben és koktélokkal a Del David Amerikai Bárban.

Vagy ha már döntött, látogassa meg az Online Foglalások oldalt.

MOST INGYENES WI-FI INTERNET A SZOBÁKBAN ÉS A KÖZÖS HELYISÉGEKBEN A SZÁLLODA!