SZOBÁK

Hotel Michelangelo Milan - Triple Deluxe szoba

Természetesen bármilyen típusú szobával bizonyos alapvető szolgáltatásokat kínálunk. Például hangszigetelt falak és egyénileg szabályozható légkondicionálás van minden szobában.

Hotel Michelangelo Milan - szobaszerviz

Aztán a szokásos szolgáltatásai a 4 csillagos szállodáknak, mint a mágneses kártyával nyíló ajtók, műholdas televízió, minibár és közvetlen telefonvonal teszik milánói tartózkodását még kényelmesebbé!

Hotel Michelangelo Milan - Triple Deluxe szoba

Itt, a Hotel Michelangelo Milánóban büszkék vagyunk arra, hogy minden típusú vendéget fogadni tudunk - bármilyen igénye van, mi teljesíteni tudjuk. Több, mint 300 szoba, köztük egy-, két-, három- és duplaágyas szobák vagy luxus lakosztályok közül lehet választani, igényei szerint a Hotel Michelangelo Milánóban.

SZOBÁK

Vagy akár most rögtön is foglalhat az Online Foglalások oldalon!

A Hotel Michelangelo vendégei kiváló minőségű vendéglátásra számíthatnak Milánó gyönyörű történelmi és modern városában. Mindegy, hogy miért jön Milánóba, egy hétvégi vásárlásra, focit nézni, történelem és kultúra élvezetéért vagy egy privát különleges esemény miatt, a 4 csillagos városközponti Hotel Michelangelo nem fog csalódást okozni Önnek.

MOST INGYENES WI-FI INTERNET A SZOBÁKBAN ÉS A KÖZÖS HELYISÉGEKBEN A SZÁLLODA!