HELYSZÍN

Hotel Michelangelo Milan - elhelyezkedés

Címünk a Piazza Luigi di Savoia n.6 szám, a központi gyönyörű vasútállomás mellett, a Hotel Michelangelo Milánó az egyik legkényelmesebb 4 csillagos szálloda Milánóban. Az üzleti utazók nem kell aggódjanak, hogy át kell szeljék az egész várost, hogy elérjék a szállodát, a turistáknak pedig egy tökéletes kiindulási pont.

Hotel Michelangelo Milan - elhelyezkedés

Milánó világszínvonalú vásárlási lehetőségei, világhírű műremekei és világszerte elismert építészeti műalkotásai alig pár megállóra vannak metróval vagy autóbusszal. Nézze meg a fenti térképet, hogy pontosan felmérje helyszínünket és a közvetlen környezetet a városközpontban.

Hotel Michelangelo Milan - elhelyezkedés

Milánóban nagyon egyszerű a közlekedés. Valójában, ha felül az MM1-es metróvonalra a közeli metrómegállónál, máris Olaszország legismertebb látnivalói között találja magát.

HELYSZÍN

A Duomo: Szálljon le a Duomo metrómegállónál, hogy megnézhesse Milánó leghíresebb katedrálisát. E márvány mestermű építése 1386-ban kezdődött. Tipp: érjen oda délután 5 óra előtt és felmehet a tetőre, ahol lélegzetállító kilátás nyílik a városra.

Santa Maria delle Grazie: szálljon le a Cardona metrómegállónál és megnézheti a templomot, amely Da Vinci Utolsó Vacsorájának ad otthont. A jegyeket érdemes hónapokkal azelőtt megvásárolni, ha mégsem, korán kell érkezni, mert minden nap reggel 8:15-kor a törölt foglalások jegyeit árusítják.

La Scala Színház: Szálljon le a Duomo metrómegállónál és nézze meg a világ leghíresebb operaházát. A La Scala 1798-ban nyílt meg, átalakították az elmúlt évtizedben és olyan nagy elmék otthona volt, mint Giuseppe Verdi és Arturo Toscanini.

Meazza Stadion: Szálljon le a Lotto metrómegállónál, ha meccset akar nézni a fociszezonban és láthat egy AC Milan vagy FC Internazionale mérkőzést egy rivális olasz klubcsapattal a Serie A-ban.

ONLINE FOGLALÁSOK

Mindez egyetlen metróvonalon a közeli központi pályaudvarról. A Hotel Michelangelo Milánó helyszíne ideális egy felejthetetlen utazáshoz. De az első megálló a Dóm és a La Scala fele egy kattintásra van – ez a kényelmes Online Foglalások oldal.