ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Hotel Michelangelo Milan - Bar and Restaurant

Ελάτε στη ρεσεψιόν μας που λειτουργεί σε 24ωρη βάση όποια στιγμή επιθυμείτε ώστε να έχετε πρόσβαση στον γιατρό του ξενοδοχείου, την υπηρεσία πλυντηρίου και μια πλειάδα από άλλες υπηρεσίες.

Hotel Michelangelo Milan - πρωινό

Αφήστε το αυτοκίνητό σας στον υπεύθυνο μετά από μια ημέρα οδήγησης στην εξοχή ή στη μοναδική λίμνη του Como. Και οι φιλόζωοι μπορούν να φέρουν τους μικρούς τους συντρόφους χωρίς επιπλέον κόστος.

Hotel Michelangelo Milan - τραπεζαρία

Στο Ξενοδοχείο Michelangelo στο Μιλάνο, διαθέτουμε όλα τα εργαλεία μιας αξέχαστης διαμονής. Το γραφείο υποδοχής μας θα σας βοηθήσει να ξεκινήσετε μια εκπληκτική διαμονή στο Μιλάνο – είτε θέλετε να οργανώσετε μια επίσκεψη στην πόλη με το μετρό, είτε με τα πόδια είτε με μηχανάκι.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Για τους επαγγελματίες, διαθέτουμε αίθουσες συναντήσεων πλήρως εξοπλισμένες – το καλύτερο συνεδριακό κέντρο στο Μιλάνο. Ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για εκδηλώσεις εργασίας ή προσωπικές, όπως γάμους, γενέθλια, και γιορτές επετείων. Το υψηλών προδιαγραφών φιλόξενο προσωπικό μας μπορεί να παρέχει κοκτέιλ και φαγητό – μπουφέ με καθίσματα ή χωρίς , σερβίρισμα στο τραπέζι, ή ακόμα και γεύμα εργασίας.

Αλλά ας μιλήσουμε καλύτερα για το φαγητό στο Ξενοδοχείο Michelangelo στο Μιλάνο. Κάποιοι υποστηρίζουν πως το μπουφέ μας δεν είναι μόνο το καλύτερο πρωινό ξενοδοχείου στο Μιλάνο, αλλά η καλύτερη πρωινή περίοδος! Εδώ δεν θα βρείτε περίεργα πράγματα Ευρωπαϊκού τύπου, αλλά ένα πραγματικό πρωινό. Ξεκινήστε την ημέρα σας στο Μιλάνο με ένα πραγματικό Ιταλικό τσιμπούσι και τελειώστε την με στυλ με ένα γευστικό δείπνο στο Εστιατόριο Del Ghirlandaio και κοκτέιλ στο μπαρ ποτών Del David.

Αν ήδη έχετε πειστεί, επισκεφθείτε το Κέντρο Κρατήσεων Online! Και οι Ειδικές Προσφορές – θυμηθείτε πως εγγυόμαστε την καλύτερη τιμή μας αν κάνετε την κράτησή σας απ' ευθείας online εδώ στο ξενοδοχείο Michelangelo στο Μιλάνο !

ΤΏΡΑ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΆΝ WI-FI INTERNET ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΔΩΜΆΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΌΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΏΡΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟΥ!