ΔΩΜΑΤΙΑ

Hotel Michelangelo Milan - Τρίκλινο Deluxe Δωμάτιο

Προσφέρουμε πράγματι συγκεκριμένες και βασικές υπηρεσίες και παροχές ανεξάρτητα από τον τύπο του δωματίου που θα επιλέξετε. Για παράδειγμα, έχουμε τοίχους με ηχομόνωση και ανεξάρτητο κλιματισμό σε όλα τα δωμάτιά μας.

Hotel Michelangelo Milan - Τρίκλινο Deluxe Δωμάτιο

Και φυσικά οι συνηθισμένες υπηρεσίες ενός ξενοδοχείου 4ων αστέρων όπως η μαγνητική κάρτα-κλειδί, η δορυφορική τηλεόραση, το μίνι μπαρ, και η απ' ευθείας γραμμή τηλεφώνου, θα προσδώσουν άνεση στη διαμονή σας στο Μιλάνο. Ας μην ξεχνάμε όμως και τα λαμπρά γρανιτένια μπάνια που διαθέτουν μπανιέρα με υδρομασάζ.

Hotel Michelangelo Milan - Τρίκλινο Deluxe Δωμάτιο

Στο Ξενοδοχείο Michelangelo στο Μιλάνο, υπερήφανα μπορούμε να φιλοξενήσουμε τον οποιονδήποτε – όποιες και να είναι οι ανάγκες του. Με πάνω από 300 δωμάτια, που περιλαμβάνουν μια επιλογή από μονόκλινα, διπλά, τριπλά ακόμα και πολυτελείς σουίτες, έχετε τη δυνατότητα να διαμορφώσετε τη διαμονή σας στο Ξενοδοχείο Michelangelo στο Μιλάνο όπως ακριβώς σας αρέσει.

ΔΩΜΑΤΙΑ

στα δωμάτια και τις εγκαταστάσεις μας. Μπορείτε επίσης να κάνετε την κράτησή σας αυτή τη στιγμή, στο Κέντρο Κρατήσεων Online!

Οι φιλοξενούμενοι στο Ξενοδοχείο Michelangelo μπορούν να περιμένουν μια υψηλής ποιότητας φιλοξενία εδώ στη μεγάλη και ιστορική σύγχρονη πόλη του Μιλάνο. Είτε αναζητάτε ένα ευχάριστο Σαββατοκύριακο μόδας και shopping, ποδοσφαίρου ή ιστορίας και κουλτούρας είτε σχεδιάζετε τη δική σας εκδήλωση, δεν θα σας απογοητεύσουμε στο ξενοδοχείο 4ων αστέρων Michelangelo στο κέντρο της πόλης του Μιλάνο.

ΤΏΡΑ ΠΡΟΣΦΈΡΟΥΜΕ ΔΩΡΕΆΝ WI-FI INTERNET ΣΕ ΌΛΑ ΤΑ ΔΩΜΆΤΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΌΧΡΗΣΤΟΥΣ ΧΏΡΟΥΣ ΤΟΥ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟΥ