ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Hotel Michelangelo Milan - τοποθεσία

Στη Piazza Luigi di Savoia n.6, μόλις ένα οικοδομικό τετράγωνο μακριά από τον εκπληκτικό κεντρικό σιδηροδρομικό σταθμό, το Ξενοδοχείο Michelangelo στο Μιλάνο είναι ένα από τα πιο οικονομικά ξενοδοχεία 4ων αστέρων στην πόλη. Οι επαγγελματίες ταξιδιώτες δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχούν μήπως χαθούν στην πόλη για να φτάσουν στο ξενοδοχείο, και οι τουρίστες έχουν ένα τέλειο σημείο διασύνδεσης.

Hotel Michelangelo Milan - τοποθεσία

Το παγκόσμιας φήμης shopping του Μιλάνο, η πασίγνωστη τέχνη και η διάσημη αρχιτεκτονική είναι μόλις μερικές στάσεις μακριά με το μετρό ή το λεωφορείο. Ρίξτε μια ματιά στον πιο πάνω χάρτη και βρείτε το σημείο που δηλώνει την τοποθεσία μας στο κέντρο της πόλης καθώς και τη γύρω περιοχή.

Hotel Michelangelo Milan - τοποθεσία

Τριγυρίστε στο Μιλάνο εύκολα. Απλώς πάρτε την γραμμή του μετρό MM1 από τον κοντινό σιδηροδρομικό σταθμό και βρεθείτε σε μερικά από τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Ιταλίας.

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ

Το Duomo: Κατεβείτε στη Στάση Duomo του πιο διάσημου καθεδρικού του Μιλάνο. Η κατασκευή αυτού του μαρμάρινου αριστουργήματος ξεκίνησε το 1386. Συμβουλή: Αν φτάσετε πριν τις 5 μμ ανεβείτε στην οροφή για μια θέα που θα σας κόψει την ανάσα.

Η Santa Maria delle Grazie: Κατεβείτε στη στάση Cardona γι' αυτήν την εκκλησία που φιλοξενεί τον Μυστικό Δείπνο του Da Vinci. Τα εισιτήρια καλύτερα να τα αγοράσετε μερικούς μήνες πριν, παρόλο που αν φτάσετε νωρίς ίσως βρείτε εισιτήρια που πωλούνται εκεί από ακυρωμένες κρατήσεις, ξεκινώντας από τις 8.15 πμ.

Το Θέατρο La Scala: Κατεβείτε στη στάση Duomo και δείτε ίσως τη διασημότερη όπερα του κόσμου. Άνοιξε το 1798 και ανακαινίστηκε την τελευταία δεκαετία, ενώ φιλοξένησε ονόματα όπως ο Giuseppe Verdi και ο Arturo Toscanini.

Στάδιο Meazza: Κατεβείτε στη στάση Lotto κατά τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν για να παρακολουθήσετε έναν αγώνα ανάμεσα στην εκπληκτική AC Milan ή FC Internazionale και μία αντίπαλη ομάδα της Ιταλικής Α' Κατηγορίας

ONLINE ΚΡΑΤΗΣΗ

Και αυτά μόνο στη μία γραμμή του κοντινού κεντρικού σιδηροδρομικού σταθμού. Το Ξενοδοχείο Michelangelo στο Μιλάνο θα σας πάει εκεί που χρειάζεστε για μια αξέχαστη διαμονή. Παρόλο που μια πρώτη στάση στο Duomo ή τη La Scala είναι μόλις ένα κλικ μακριά στο πρακτικό μας Κέντρο Κρατήσεων Online.