YDELSER

Hotel Michelangelo Milan - Bar og Restaurant

Besøg vores 24-timers reception når som helst for at gøre brug af vores renseri service, blive tilset af den tilknyttede læge, samt en vifte andre ydelser.

Hotel Michelangelo Milan - morgenmad

Lad Deres bil stå hos vores parkeringsservice efter en tur i det skønne omkringliggende landskab eller til den smukke sø Como. Alle dyreelskere er velkomne til at medbringe mindre kæledyr uden yderligere opkrævning.

Hotel Michelangelo Milan - Dining Hall

På Hotel Michelangelo Milano, har vi alt, der skal til for at gøre Deres ophold mindeværdigt. Vores Concierge vil hjælpe Dem til et vellykket ophold i Milano - uanset om De planlægger at udforske byen til fods, med metro, eller på motorcykel.

YDELSER

Til forretningsrejsende tilbyder vi mødelokaler der er fuldt udstyrede og bemandede, takket være – det bedste konferencecenter i Milano. Lokalerne kan benyttes til forretningsrelaterede eller personlige begivenheder som bryllupper, fødselsdage og jubilæer. Vores højt kvalificerede personale står for cocktails og mad, stående eller siddende buffet, betjening ved bordet eller forretningsfrokost.

Vi får mange positive tilbagemeldinger på maden på Hotel Michelangelo Milano. Nogle siger, at morgenmaden ikke blot er den bedste i Milano - men den bedste overhovedet! Vi serverer ikke en sparsom continental breakfast, men den helt ægte vare! Begynd dagen i Milano med et autentisk, italiensk festmåltid og afslut dagen med en lækker aftensmad på Restaurant Del Ghirlandaio og cocktails på Del David Americano Bar.

Hvis De allerede er fristet, kan De besøge vores Online Reservationscenter! Se også siden med Særlige Tilbud – husk, at vi garanterer den bedste pris, når De booker Deres værelse direkte og online på Michelangelo Hotel i Milano!

TILBYDER VI NU GRATIS WI-FI INTERNET PÅ ALLE VÆRELSER OG OFFENTLIGE OMRÅDER AF HOTELLET!