VÆRELSER

Hotel Michelangelo Milan - Triple Deluxe Bedroom

Vi tilbyder visse standard ydelser og faciliteter uanset hvilen type værelse De vælger. Eksempelvis har alle værelser lydisolerede vægge og individuelt kontrolleret air conditioning.

Hotel Michelangelo Milan - Roomservice

Vi tilbyder også de ydelser man almindeligvis finder på et firestjernet hotel. Heriblandt magnetiske nøglekort, satellit tv, mini bar og direkte telefonlinjer. For ikke at nævne badeværelserne, der er udført i granit og udstyret med hydromassage i badekarrene! Dette sikrer et behageligt og ukompliceret ophold.

Hotel Michelangelo Milan - Triple Deluxe Bedroom

På Hotel Michelangelo Milano, sætter vi en ære i at kunne betjene enhver – uanset behov. Med mere end 300 værelser, heriblandt enkeltværelser, dobbeltværelser, værelser til tre personer og endda luksussuiter, kan Deres ophold på Hotel Michelangelo Milano blive særdeles vellykket.

VÆRELSER

De kan også reservere Deres ophold lige nu på vores Online Reservationscenter!

Hotel Michelangelos gæster kan forvente en udsøgt gæstfrihed her i det storslåede historiske centrum af moderne Milano. Uanset om De ønsker en weekend med shopping, fodbold, historie eller kultur, eller de har arrangeret Deres egen begivenhed, vil et ophold på det firestjernede Hotel Michelangelo i Milanos bymidte ikke skuffe Dem.

TILBYDER VI NU GRATIS WI-FI INTERNET PÅ ALLE VÆRELSER OG OFFENTLIGE OMRÅDER AF HOTELLET