BELIGGENHED

Hotel Michelangelo Milan - Beliggenhed

Beliggende på Piazza Luigi di Savoia n.6, lige nede af vejen fra den imponerende hovedbanegård, findes Hotel Michelangelo Milano, et af byens mest behagelige firestjernede hoteller. Forretningsrejsende behøver ikke at bekymre sig om at navigere rundt i byen for at finde hotellet, og turister har det perfekte udgangspunkt for at gå på opdagelse.

Hotel Michelangelo Milan - Beliggenhed

Milanos shopping muligheder er i verdensklasse, kunsten er verdensberømt og arkitekturen er verdenskendt. Alt er indenfor rækkevidde med enten metro eller bus. Se på kortet ovenover for at se vores beliggenhed og omgivelser.

Hotel Michelangelo Milan - Beliggenhed

At komme rundt I Milano er så nemt som det kan blive. Man kan blot stige på MM1-linjen på byens undergrundsbane, der afgår fra banegården, og man befinder sig blandt nogle af Italiens mest skattede seværdigheder.

BELIGGENHED

Duomo: Stig af på Duomo Station for at opleve Milanos mest berømte katedral. Opførelsen af dette mesterstykke i marmor begyndte i 1386. Tip: Sørg for at ankomme inden kl. 17 og gå op på taget, for at opleve en storslået udsigt.

Santa Maria delle Grazie: Stig af ved Cardona for at opleve denne kirke, der huser Da Vincis Sidste Nadver. Billetter bør købes måneder forinden, men velinformerede rejsende ved, at tidlig ankomst kan lønne sig, idet dagens afbestilte billetter sælges fra kl. 8.15.

La Scala Teater: Stig af ved Duomo Stationen for at se verdens måske mest berømte opera. Det åbnede i 1798 og blev renoveret i det sidste årti. La Scala var hjem for brillante skikkelser som Giuseppe Verdi og Arturo Toscanini.

Meazza Stadion: Stig af ved Lotto Station i fodboldsæsonen og oplev en kamp mellem AC Milan eller FC Internazionale og en rivaliserende klub fra Italiens Serie A

BOG PÅ LINJE

Alt det kan opleves ved blot at stige på én metrolinje fra den tilstødende banegård. På Hotel Michelangelo Milano befinder De dem lige hvor De skal være, for at få et mindeværdigt ophold. Det første besøg på Duomo eller La Scala er blot et klik væk ved hjælp af vores Online Reservationscenter.