EXPO 2015

Hotel Michelangelo Milan - Expo2015

Den 23.november 2010 blevdetannonceret, at den næsteUniversale Exposition / Verdens market, somholdeshvert 5 år, vilbliveafholti Milano, Italien.

Hotel Michelangelo Milan - Expo2015

Beslutningenom at afholde den verdens berømte udstilling blev foretage tafdet international eudstillinges Bureausgeneralforsamlingi Paris den 31. marts 2008 og temaetvalgttilbegivenhedener: FodringafPlaneten, Energitillivet.

Hotel Michelangelo Milan - Expo2015

Temaet omfatter teknologi, innovation, kultur, traditioner og kreativitet, som anvendes til fødevaresikkerhed, kvalitet og sikkerhed i fremtiden.

EXPO 2015

Milano og Italien er naturligvis kendt for deres enestående kvalitet af fødevarer ved hjælp af autentiske , sunde ingredienser i en lidenskabelig måde at udnytte den regionale og nationale biodiversitet. Selv om dette fokus på den italienske fødevareindustri ( nationens næststørste økonomi med en årlig omsætning på € 100 mia & 500.000 ansatte) uden tvivl vil stimulere regionale og nationale kulinariske industri og marked ,EXPO 2015 har også til formål at skabe større opmærksomhed og handling i den globale arena .

Bekymring for miljøet , kvaliteten af ​​fødevarer , genetisk manipulerede næringsstoffer og energikriser høres globalt, menmåskevedrørerden længst hørte angst mængden af fødevarer. Den omtalte sult i den tredje verden , kan krybe ind i den globale sult med en hurtige udtømning af landbrugsoverskud og en tilsyneladende kumulativ vækst i den globale befolkning.

Opmærksomme på de dæmpede advarsler i vor tid , har Milano anvendt Milanese ekspertise til at hjælpe med at uddanne folk i videnskaben om sundhed, fødevarer, livskvalitet , solidaritet og internationalt samarbejde med en lang række programmer og kurser , der forsøger at komme til bugt med budskaberne i EXPO 2015 og tidligere Expos såsom :

  • 2 medicinskefakulteter, der tilbyder bachelor-uddannelser, der erspecialisereti Science of Food
  • 6 private institutter og 3 hospitalerdedikerettilstudietafsundhed, ernæring og sygdom
  • 20,000 forskereihelseprodukter
  • 831 bachelor-grad og 640 post-kandidat kurser med fokus på udvikling af verdens samfund og ernæring
  • 5 hotel-og restaurationsvirksomhedsinstitutioner, der tilbyderuddannelsepå catering og forbrugernesfødevareforsyning
  • Den eneste lokale myndighed i Italien der tilbyder in-house catering for alle folkeskoler inden for dets kompetence, som tilbyder strenge ernæringsmæssig og kvalitetskontrol.

Placering: EXPO 2015 vilbliveafholdtpå et 1,1 km2 stedi den nyeFiera Milano udstillingskompleksidistrikterne Rho og Peroforbundet med:

  • Metro linje 1
  • 3 motorveje - A4 Torino-Milano-Venedig, A8/A9 Milano-Como-Chiassoog Milano-Varese
  • Øst indgangs banegården
  • Lige langt til Milanos tre lufthavne som sikrer hurtig adgang

Arrangementersomforhøjer bevistheden af EXPO 2015 og dens budskab vil finde sted i hele Milano fra nu og indtil sin åbning med over 150 lande og utallige internationale organisationer, der allerede har bekræftet deres deltagelse. På vores hotel,  er du selvfølgelig flot positioneret til at drage fordel af alt, denne fantastiske og historiske begivenhed har at tilbyde.